Event & Konferens

Pontus Lindman

Magiker

Tankeläsare

Pontus Lindman – Expect Magic

Vill ni överraska era anställda och/eller kunder med något unikt? Boka in Pontus Lindman till ert event. Pontus Lindman, prisbelönt för sina magiska tekniker och driv som entreprenör, är svensk magiker och tankeläsare, samt underhållare av absolut världsklass. Han har uppträtt i allt från stora mediaproduktioner såsom Britain’s Got Talent, Musikhjälpen och TV4 Nyhetsmorgon, till sin fullstora scenshow The Conspiracy på Cirkus i Stockholm och på världens största mässa CIIE i bland annat Shanghai, Manchester och London.

Kontakta oss på Love To Travel så skräddarsyr vi ert event och ställer till med en magisk show, exklusivt anpassad just för er.


”Winter”

Winter är en kringresande artist som varit aktuell runt om i Sverige och Finland i över 35 år. Han är en mycket populär trubadur med bla storheter som Vreeswijk och Åkerström.

Hans egen stora samling av musik bjuder han gärna på. Under pandemin har det skapats mycket ny musik, en fantastisk singer/songwriter med lite Springsteen/Eagles i bagaget.

Gör ert event eller kickoff till något extra genom Winter! Ni kommer garanterat inte att ångra er!

Vi på Love To Travel skräddarsyr ert program utifrån era önskemål! Välkomna!

Peter Nordlund


Äventyrsgruvan

Konferensen

Om ni vill anordna konferens utöver det vanliga kan vi erbjuda kreativa möten nere i gruvan. Där väntar en konferenslokal som garanterat inte liknar något annat mötesrum ni har suttit i tidigare.

I det gamla dynamitförrådet i Tuna hästbergs gruva, i garanterat ostörd miljö, kan ni låta era idéer växa fram. Här nere finns ingen täckning för mobilnätet så det är garanterat ostörd konferens. Det finns fiberuppkoppling.

“Entrén” är lite speciell. Ni väljer själva om ni vill klättra ner längs bergväggarna eller om ni tar trappan men det är få personer som väljer trappan. Bergrummet är varmt och man sitter bekvämt på långa stockbord med plats för 36 personer. Utrustning som finns på plats är HD-projektor, dator, ljudutrustning, blädderblock och White board.

Maten som levereras är mycket uppskattad av våra gäster. Alltid ekologiskt, MSC-märkt och närodlat.

Vandringskonferens 2,5h

Lättare vandringstur i gruvan, inkl fika.

Äventyrskonferens 5h

Flera timmars minnesvärda äventyr, inkl fika.

Äventyrskonferens Deluxe 6h

Det mest populära paket bjuder på oförglömliga upplevelser. Matig varm soppa och fika ingår.


Vildmarken runt hörnet

Genom vårt fina samarbete med Grönklittsgruppen kan vi erbjuda fantastiska upplevelser. Vad säger ni om att kombinera er konferens med teambuildingaktiviteter och outdooraktiviteter ni inte trodde var möjliga. Hos Grönklittsgruppen handlar allt om passionen för naturen, att kombinera möte inomhus och utomhus. Här är det bara fantasin som sätter gränser. Kontakta oss för att skapa en exklusiv upplevelse för er.


Falu Gruva

Konferens & tusenårig historia

Konferera på en historisk plats vid Falu Gruva. I kombination med en unik plats besöker ni såklart gruvan och får en historisk föreläsning om gruvan.

Geschwornergården som ligger inne på området serverar lunch och kan även erbjuda andra aktiviteter så som bla dryckesprovningar och temamiddagar.

Lokaler från 1-2 person upp till 190 personer.

På området erbjuds även boende om det önskas.

I nära anslutning till Falu Gruva finns flertalet olika aktiviteter att kombinera med er konferens.

Kontakta oss för mer information och offert.


Dalarna bjuder på massor av unika upplevelser som med fördel kan kombineras med konferens, hör av er så skräddarsyr vi just för er.

Denna sida använder sig av cookies för att ge dig som besökare bästa upplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användning av cookies. Välkommen!