Bra att veta

Resebeviset

Du som har bokat resan/reseledare har skyldighet att kontrollera er bokningsbekräftelse och meddela oss eventuella felaktigheter omgående så vi kan säkerställa att inga missuppfattningar sker.

Bussar

Love To Travel samarbetar med väletablerade bussbolag där vi säkerställer att de har ställt resegaranti hos Kammarkollegiet.

Säkerhetsbälten

Alla bussar är utrustade med säkerhetsbälten. Dessa skall enligt lag användas under färd.

Raster

På alla resor stannar vi regelbundet på trevliga platser för fika, mat eller för att sträcka på benen.

Funktionshinder

Gäster med funktionshinder är naturligtvis välkomna att följa med på våra resor. Resenärer med funktionshinder måste själva kunna gå ombord på bussen. Tala gärna om för oss om det finns gäster med speciella behov så vi kan göra det bästa för alla som är med under resan.

Specialkost

Önskemål om speciell mat, till exempel celiaki, laktosintolerens eller annan allerig ska meddelas senast vid sista avstämningen. Vi kan dock inte garantera att de olika resemålen kan infria detta men vi gör allt vi kan för att alla ska kunna följa med och uppleva samma sak oavsett.

Bagage

Som resenär får man ha med sig en normal resväska samt ett litet handbagage på tillsammans max 40 kg, vilket inkluderar de varor som inhandlats under resan. Du ansvarar själv att bagaget packas in i bussen och sedan flyttas till och från buss och hotellrum vid incheckning och avresa.

Jourtelefon

Ni når alltid Love To Travel på 0709-13 69 39. Notera att det inte gäller ärenden som nybokningar eller ändringar. Då hänvisar vi till kontorstid måndag – torsdag 0900-1700 och fredagar 0900 – 1500.

Rätt försäkring

Glöm inte att kontrollera att du/ni är rätt försäkrad inför er stundande resa.

Denna sida använder sig av cookies för att ge dig som besökare bästa upplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användning av cookies. Välkommen!